2102325479 6984267208 Γούναρη Δ. 58, Καματερό eirinipontou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Καυσόξυλα Γρηγορίου | Καυσόξυλα Άγιοι Ανάργυροι Καματερό Αττικής - Κάρβουνα - Πέλλετ & Αξεσουάρ Τζακιού


Η επιχείρησή μας “Καυσόξυλα Γρηγορίου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους στο Καματερό, φροντίζει καθημερινά να σας προμηθεύει με τα καλύτερα και πάντα ελληνικά καυσόξυλα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σε εμάς θα βρείτε καυσόξυλα ελιάς, οξιάς, πεύκου και δρυός κομμένα στο ιδανικό μέγεθος για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες.

Όλα μας τα καυσόξυλα φυλάσσονται σε στεγασμένο χώρο, στις ειδικές εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και να διατηρούνται στεγνά και ξερά. Παράλληλα, φροντίζουμε να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
 
 
 
 
   
   
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ

Τα καυσόξυλα της οξιάς ανάβουν πολύ εύκολα όμως καίγονται και γρήγορα. Δίνουν δυνατή φλόγα που όμως δεν διαρκεί αρκετά για αυτό και αποτελούν ιδανική επιλογή για προσάναμμα και για να ξεκινήσετε τη φωτιά στο τζάκι σας.
 
   
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
   
   
 
   
   
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ

Τα καυσόξυλα δρυός προέρχονται από τη γνωστή σε όλους μας βελανιδιά. Είναι από τα πιο περιζήτητα καυσόξυλα γιατί δημιουργούν ωραία φλόγα, έχουν μεγάλο βάρος, καίγονται με ήρεμη και μακριά φλόγα.
 
   
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
   
   
 
   
   
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΕΥΚΟΥ

Τα καυσόξυλα πεύκου είναι ξερά, μυρίζουν ωραία και αναφλέγονται πολύ εύκολα γιατί περιέχει το ρετσίνι που είναι εύφλεκτη ουσία. Προσφέρουν γρήγορα μια δυνατή φλόγα που όμως δεν διαρκεί τόσο πολύ.
 
   
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
   
   
 
   
   
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ

Τα καυσόξυλα ελιάς ανήκουν στην κατηγορία των σκληρών ξύλων και χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα. Καίγονται αργά, έχουν μεγάλη απόδοση σε θερμότητα και δημιουργούν πολύ ωραία θράκα. 
 
   
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
   
   
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό και όλη την Αττική.