2102325479 6984267208 Γούναρη Δ. 58, Καματερό eirinipontou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Καυσόξυλα Γρηγορίου
Καυσόξυλα Άγιοι Ανάργυροι Καματερό Αττικής - Κάρβουνα - Πέλλετ & Αξεσουάρ Τζακιού


Η επιχείρησή μας “Καυσόξυλα Γρηγορίου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους στο Καματερό, δραστηριοποιείται με το εμπόριο στερεών καυσίμων προσφέροντάς ποιοτικά προϊόντα σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Καματερό και σε όλη την Αττική.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καθημερινά μπορείτε να βρείτε καυσόξυλα ελιάς, οξιάς, πεύκου και δρυός, κάρβουνα εξαιρετικής ποιότητας, πέλλετ καθώς και είδη τζακιού.

Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε υψηλής ποιότητας και πάντα Ελληνικά καυσόξυλα και κάρβουνα, στην ακριβή ποσότητα που επιθυμείτε και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
     
 
 
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και τα καλύτερα κάρβουνα για την ψησταριά σας.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΩΝ

Με τα οχήματά μας αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο σας, εντελώς δωρεάν. Με μια μικρή επιβάρυνση μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτησή των καυσόξυλων και γενικά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Στόχοι μας είναι να σας εξασφαλίζουμε πάντα με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια, την άμεση παράδοση κάθε παραγγελία στο χώρο σας αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που αναζητά οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ και είδη τζακιού.
 
 
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό και όλη την Αττική.