2102325479 6984267208 Γούναρη Δ. 58, Καματερό eirinipontou@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΠΕΛΛΕΤ
Καυσόξυλα Γρηγορίου | Καυσόξυλα Άγιοι Ανάργυροι Καματερό Αττικής - Κάρβουνα - Πέλλετ & Αξεσουάρ Τζακιού


Στην επιχείρησή μας “Καυσόξυλα Γρηγορίου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους στο Καματερό, θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας πέλλετ, στην ποσότητα που επιθυμείτε και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των πέλλετ, η επιχείρισή μας, μπορεί να σας προμηθεύσει άμεσα και οικονομικά με την ποσότητα πέλλετ που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πλεονεκτήματα:
  Είναι φθηνότερο καύσιμο
  Πρακτικό
  Οικολογικό Προϊόν
  Έχει υψηλή απόδοση
 
 
 
 
   
   
ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΕΛΛΕΤ

Το πέλλετ είναι στερεό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν καύσιμο υλικό, έχει κυλινδρική μορφή και είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Ανήκει στη κατηγορία των στερεών καυσίμων και παράγεται από προϊόντα επεξεργασίας ξύλου ή και φυτών. Έχει σαν χαρακτηριστικό την χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία και έτσι κατά την καύση του παρέχει πολύ υψηλή απόδοση.

Σεβόμαστε το πελάτη και έχοντας ως στόχο τη δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, του προσφέρουμε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα για την οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο στο Καματερό και σε όλη την Αττική. 
 
   
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
   
   
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό και όλη την Αττική.